Acceder

Eurobank.Mutuas. Donde están los afectados catalanes.....

2 respuestas
Eurobank.Mutuas. Donde están los afectados catalanes.....
Eurobank.Mutuas. Donde están los afectados catalanes.....
#1

Eurobank.Mutuas. Donde están los afectados catalanes.....

Las movilizaciones de Barcelona son muy importantes.
Politicamente la Generalitat es aún mas responsable que el Bde, porque ha consentido el entramado Mutuas/excell que es lo que ha llevado a Eurobank a la quiebra.
Catalunya debe reaccionar. Los medios catalanes, son menos activos que los nacionales..Ahi teneis el ejemplo de "Elmundo".
Debeis reaccionar............
Los partidos de la oposicion catalana son fundamentales, porque CATALUNYA celebra elecciones en Octubre. Este es el momento. Para las generales, puede haber olvidado el caso, pero para las catalanas estará en su cénit.
Desde aqui hago un llamamamiento a la MOVILIZACION y a la DIFUSION DE ESTE MENSAJE ENTRE LOS AFECTADOS CATALANES.

DONDE ESTAIS?¿

#2

Re: Eurobank.Mutuas. Donde están los afectados catalanes.....

Creo que el problema es que en este foro estamos muy pocos de los afectados. También, ten en cuenta que debe haber mucha gente mayor entre los 70.000, los cuales no tiene acceso a internet.

Comparto contigo lo de las elecciones catalanas. Hay que movilizarse.

#3

Re: Eurobank.Mutuas. Donde están los afectados catalanes.....

He hecho ahora una versión en catalán de @ para enviar a los diferentes partidos políticos catalanes i a la prensa catalana. Si teneis @s de diputados catalanes especialmente del psc, erc i ic-v añadirlos porfavor a la lista de abajo.Este es el texto, (aunque no seais catalanes enviarlo igual, aqui interesa hacer piña).
Nota importante: Al final del texto se ha de elegir entre CIUTADÀ/CIUTADANA según el sexo de quién escriba, ya lo veréis està en mayúsculas al final, cambiarlo y ya lo podeis enviar.

[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

Salu2 a todos i animos

EUROBANK UNA ESTAFA CONSENTIDA PER LA GENERALITAT I EL BANC D'ESPANYA

Els escric per cridar-lis l'atenció sobre el cas de la liquidació i ara sol.licitud de suspensió de pagaments de l'entitat Eurobank del Mediterràni S.A.. Som prop de més de 70.000 clients amb els nostres estalvis en aquesta entitat. L'entitat està en procés de liquidació sota la intervenció del Banc d'Espanya i la supervisió de la Generalitat. El dissabte dia 16 d'agost, Eurobank va presentar una sol.licitut de suspensió de pagaments amb el que això comporta per els clients amb dipòsits al banc. Ningú, absolutament ningú ni Banc d'Espanya ni Generalitat ha donat explicacions sobre aquest fet i si realment s'ha produït. Ens sentim totalment indefensos i enganyats per les institucions que es suposa que vigilaven els nostres dipòsits. Als clients no sens permet treure diners i no hem rebut encara a dia d'avui cap informació oficial.

Creec que aquest cas és molt greu i és un greu escàndol perquè:

- Hi han responsabilitats penals molt greus en aquest cas per part de l'empresari Eduard Pascual Arxé, el consell d'administració, la direcció i en últim termini els propis treballadors del banc que ara han acordat la pau social amb la entitat per cobrar amb els diners dels nostres estalvis i que dies abans devien haver retirat els seus propis estalvis de la entitat coneixedors del que anava a passar, ja que sino no s'entén com no están amb la resta dels afectats.

- Hi ha una gravissima i escandàlosa falta de neglgència per part del Banc d'Espanya i la Generalitat de Catalunya sobre Eurobank i les mútues d'Eduard Pascual Arxé respectivament.No s'entèn de cap manera com és que desde 1989 que el banc funciona ningú hagui decidit tancarlo o posar-li sancions reals i públiques, informant als clients de les irregularitats en que el banc incurria: traspàs de dipòsits de clients del banc a les Mutues sense el consentiment ni firma del client, falsetat en les dades bancàries, violació de la llei de protecció de dades (ja que els mateixos ordinadors portatils d'Eurobank després de la suspensió están a Caixa Hipotecària Mutual i des d'allà treuen un extracte del compte dels clients d'Eurobank).

En fi, una serie d'irregularitats tan greus que els afectats estem desesperats i indignats amb la manca de resonància mediàtica d'aquest gran escàndol que afecta a més de 40.000 families catalanes i contant la resta de l'Estat Espanyol prop de 70.000 families.

Com a votant i CIUTADÀ/CIUTADANA espero que es solidaritzin amb els milers d'afectats d'Eurobank i demanin explicacions tant a la Generalitat, especialment al conseller d'Economia Francesc Homs i al banc d'Espanya.

Atentament,

Te puede interesar...

- No hay entradas a destacar -

- No hay entradas a destacar -