Acceder

Exportar la causa independentista tiene un precio: ocho millones de euros

18 respuestas
Exportar la causa independentista tiene un precio: ocho millones de euros
Exportar la causa independentista tiene un precio: ocho millones de euros
Página
3 / 3
#17

Un dinar a la Camarga (Sainet)

LA CAMACHO: Que bé que es dina a La Camarga. MARIA VICTÒRIA (LA NÒVIA DISSORTADA): Jo sóc la Victòria amarga. BORREGUERO ( disfressat de 'maître' ): Senyores, els porto un ram de flors. LA NÒVIA DISSORTADA: Visca! Amunt els cors! LA CAMACHO (apart ): I qui ens fa aquest present? BORREGUERO: El senyor Saragossa, que és molt atent. LA CAMACHO: En Saragossa? Així, aquestes flors duen bitxo! BORREGUERO: Sólo un micro, pa' saber que han dicho . LA CAMACHO: D'acord, però no li diguis res a aquesta, que viu en Bàbia. LA NÒVIA DISSORTADA: Pobra de mi! Jo on he viscut és dins d'una gàbia. BORREGUERO ( dissimulant ): Com volen el tournedos ? LA CAMACHO: Que sagni; i ara, toca el dos. ( BORREGUERO fa mutis .)

LA CAMACHO ( confident ): Victorieta, la teva devia ser una gàbia daurada! LA NÒVIA DISSORTADA: Daurada per fora i podrida per dins. Saps on anaven els pistrincs? Directes cap a Andorra! LA CAMACHO: ¿Així és com el teu ex es forra? LA NÒVIA DISSORTADA: Els transporta amb el seu cotxe. LA CAMACHO: Tots els homes amaguen un fantotxe. LA NÒVIA DISSORTADA: ...duia els calés dins bosses de bassura . LA CAMACHO: Quina cara més dura!

( Entra JORDI AUSÀS, disfressat d'estraperlista .) AUSÀS: Tinc Marlboro molt barat. LA CAMACHO: Fuig, que això és un reservat. LA NÒVIA DISSORTADA: Ah, aquí es pot fumar? AUSÀS: I quin mal hi ha? Només és tabac d'Andorra. LA NÒVIA DISSORTADA: Andorra? Vés-te'n a la porra! ( es posa a plorar ). LA CAMACHO: Veus? Ja l'has ferit. AUSÀS: Però, jo què he dit?

( Entra ZARAGOZA, disfressat de florista .) ZARAGOZA: Vinc a retirar el gerro. LA CAMACHO: I tu qui ets, un testaferro? ZARAGOZA: No, jo només sóc un grum. LA NÒVIA DISSORTADA ( eixugant-se els mocs ): A mi això em fa ferum. ZARAGOZA: M'enduc les flors perquè es fan malbé amb el fum. AUSÀS: Però si no m'han comprat ni un cigarret! ZARAGOZA ( apart ): Tu calla, o vas al jutge de pet. LA NÒVIA DISSORTADA: Jo a tu et conec. ZARAGOZA (dissimulant ): A mi? No ho crec. LA NÒVIA DISSORTADA: ¿Pot ser que coincidíssim a Valldemossa? AUSÀS ( il·luminant-se ): Coi, no és un grum! És en Saragossa!PEDRO J. ( sortint de sota la taula disfressat amb una cotilla ): Ho he gravat tot en una cinta! LA CAMACHO: Però Pedro, on vas amb aquesta pinta? PEDRO J. (fent-se l'orni) : No sóc Pedro, sóc Exuperància. ZARAGOZA: Ja veuràs quan ho expliqui a la militància.

( Entra BORREGUERO amb una safata. ) BORREGUERO:Perquè piquin una mica, els porto un entremès. PEDRO J.: No és un cambrer, és de Método Tres! ( Entra HOMS, disfressat d'almogàver. ) HOMS: Tot aquest enrenou destorba el procés. ZARAGOZA: I què me'n dius del clan Pujol? HOMS: Encara no l'han imputat, l'Oriol. ZARAGOZA: Però ho faran aviat. HOMS: Bé, un imputat tampoc és un empestat. LA CAMACHO: Cal una regeneració definitiva. HOMS i ZARAGOZA: Sí, a base de sobres per a la directiva. LA CAMACHO ( assenyalant Pedro J. ): Ens querellarem contra el seu diari. HOMS: La querella és un recurs rutinari. PEDRO J.: Querelleu, querelleu, que el món s'acaba! TOTS: Quina mala bava... ( Conti nuarà. )

http://www.ara.cat/premium/opinio/dinar-Camarga-sainet_0_872312802.html

#18

Re: Exportar la causa independentista tiene un precio: ocho millones de euros

no parece tampoco una cantidad excesiva.

#19

Re: Exportar la causa independentista tiene un precio: ocho millones de euros

es por ello que no se pueden comparar mafijus...el nacionalismo catalan de hoy no tiene nada que ver con los nacionalismos del 19...entre otras cosas porque los de antes se nutrian de los capitales y ahora esto no vale...valen los numeros...aunque en esto tambien hay diferencias dependiendo de quien los cuente....ya sabes que no soy de contar a mano alzda y puño cerrado...y aquella de 11 de stiembre segun quien cuente salen o unos numeros u otros...si que hay unas elecciones...y en estas se votaron promesas y programas...y claro que las decisiones del gobierno de madrid perjudican a la mayoria de empresas y comercios...en eso creo que todos estamos de acuerdo...un abrazo.

Quien tiene dinero tiene en su bolsillo a quienes no lo tienen