Acceder

Declaraciones de Homs

3 respuestas
Declaraciones de Homs
Declaraciones de Homs
#1

Declaraciones de Homs

Comunicat conseller Homs
Desmenteixo les acusacions que s’aboquen sobre el Departament d’Economia i Finances i contra le meva persona d’”imposar contractes a les mútues” i que es recullen avui a El Periódico. Aquestes acusacions són falses i calumnioses i n’exigeixo la seva rectificació. He ordenat que s’iniciin les accions que s’escaiguin per imposar el respecte a la veritat i a l’honor de la funció de tutel.la que té la Generalitat sobre les Mutualitats.

Mai he imposat contractes a ningú al llarg de la meva activitat política, ni tampoc ho ha fet ningú del Departament d’Economia i Finances. Les acusacions s’han de fer al jutjat i no als mitjans de comunicació, del contrari es demostra que són falsedats i que només es persegueix erosionar la credibilitat de persones i institucions.

Des de l’any 2001 s’està realitzant una actuació rigorosa de control i vigilancia de les Mútues Caja Hipotecaria Catalana Mutual, Norton Life i Personal Life amb l´únic propòsit de protegir els mutualistes i evitar que puguin veure’s perjudicats. Per moltes pressions o amenaces que es rebin no deixarem de realitzar les actuacions que siguin necessàries per protegir els ciutadans afectats i als mutualistes, que no tenen cap responsabilitat, i que avui poden tenir la seguretat que la Generalitat està defensant els seus interessos fins al final.
Francesc Homs i Ferret

#2

Re: Declaraciones de Homs

Aunque a groso modo lo he entendido, les ruego traduzcan el texto para que sea comprensible a nivel nacional. Esto no es solo un caso de estafa en Cataluña, esto es un caso de estafa a nivel nacional.

Gracias

#3

Re: Declaraciones de Homs

OTRA NOTA DE PRESNSA , lo siento pero no la he encontrado en castellano, creo que lo fundamental se entiende. EStan copiadas de gencat.es.

Homs convoca els portaveus parlamentaris per informar de les darreres actuacions en les mútues vinculades a Eurobank

La reunió tindrà lloc el proper dilluns al Departament d'Economia

El conseller d’Economia i Finances, Francesc Homs, ha citat per al proper dilluns al matí, 22 de setembre, els portaveus dels partits polítics amb representació al Parlament per explicar-los les últimes actuacions que la Generalitat ha dut a terme en les tres mútues catalanes relacionades amb la crisi d’Eurobank. Norton Life, Personal Life i Caixa Hipotecària Catalana Mutual van ser intervingudes per la Direcció General d’Assegurances el passat 27 d’agost després que es detectessin algunes irregularitats. En concret, Homs els informarà sobre la inspecció que s’està realitzant en aquests moments a les tres mútues.

A la reunió, que tindrà lloc a la seu del Departament d’Economia i Finances, es previst que assisteixin: Antoni Castellà de CiU; Martí Carnicer, del PSC-CpC; Josep Huguet d’ERC; Angels Esteller del PP; i Joan Boada, d’IC-V.

#4

Re: Declaraciones de Homs

Bravo por tus pelotas CONSELLER.
Pero no olvides que, los afectados estamos cansados de tantas buenas intenciones, lo que queremos, lo que realmente nos importa es recuperar nuestros ahorros lo antes posible, lo demás, es teatro, pura comedia, una cortina de humo, acusaciones cruzadas, ... lo que no entiendo es como apenas si se habla del responsable supremo de toda esta movida: EDUARDO DE PASCUAL ARXE, que se permite el lujazo de abrir, mientras tanto una delegación de EXCELL LIFE INTERNATIONAL, S.A., en Francia el pasado día 19 de septiembre, para captar nuevo PASIVO. Avisen a las autoridades francesas antes de que sea demasiado tarde y nuestros vecinos del otro lado del Pirineo, tengan que acabar viviendo la misma pesadilla, con rabia, impotencia, indefensión y angustia, que la que estamos viviendo en Cataluña y españa miles y miels de familias, que podemos ver como nuestros ahorros, fruto de toda una vida de duro trabajo y mucho sacrificio, se volatizan por arte de magia, por la negligente actuación de los organos supervisores -BANCO DE ESPAÑA y GENERALITAT DE CATALUNYA-

Te puede interesar...

- No hay entradas a destacar -

- No hay entradas a destacar -